search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:52
MENU CLOSE

«Κιβωτός του Κόσμου»: Εφάπαξ και λόγω Covid-19 επιχορηγήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών – Κινούνται οι διαδικασίες ανάκλησης της απόφασης (Video)

19.11.2022 16:08
Kibotos tou Kosmou_new»

Εφάπαξ και όχι τακτικής μορφής είναι η ενίσχυση ύψους 50.000 ευρώ που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου, η ενίσχυση χορηγήθηκε στο πλαίσιο της στήριξης φορέων από τον ειδικό λογαριασμό Covid-19, όπου συγκεντρώθηκαν δωρεές.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι παράγοντες, κινούνται πλέον οι διαδικασίες ανάκλησης της απόφασης χορήγησης.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε ότι οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου είναι σοκαριστικές και ανακοίνωσε ότι παίρνει πίσω τις οικονομικές ενισχύσεις.

Ειδικότερα, αποσύρεται από το υπουργείο Οικονομικών η όποια οικονομική ενίσχυση είχε διαθέσει το υπουργείο στη δομή φιλοξενίας Κιβωτός του Κόσμου.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, λέγοντας ότι «μέχρι να τελεσιδικήσει (σ.σ. η υπόθεση με τις καταγγελίες), γιατί προφανώς θέλουμε να ενισχύσουμε τα παιδιά αλλά θέλουμε να ξέρουμε πού πάνε αυτοί οι πόροι».

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Το χρονικό των καταγγελιών και το πρόσωπο που «φωτογραφίζεται» – Πού στρέφονται οι έρευνες (Video)

ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού

Παγκόσμια ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών: Τα «κλειστά στόματα» που πρέπει να ανοίξουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:49