search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: «Είναι fake οπαδοί, όλοι είναι Ινδοί» – Πληρώνουν ανθρώπους για να παριστάνουν τους οπαδούς

20.11.2022 09:17
Germany fans Qatar_new

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να ξεκινά σήμερα στο Κατάρ, οι διοργανωτές του θεσμού, εκτός από το άγχος και την αγωνία, πρέπει να διαχειριστούν και τις «κακές γλώσσες».

Κι αυτό γιατί εκτός από τις πολλές άλλες κατηγορίες που ρίχνουν τη βαριά σκιά τους στην φετινή διοργάνωση, κατηγορούνται επίσης ότι πληρώνουν ανθρώπους για να παριστάνουν τους οπαδούς.

Τη διαπίστωση αυτή έκαναν «έμπειροι» χρήστες του TikTok, οι οποίοι παρατήρησαν πως χιλιάδες από τους οπαδούς Βραζιλίας, Αργεντινής, Αγγλίας, που φαίνεται να πανηγυρίζουν σε πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν από τον λογαριασμό με το όνομα «Qatar Living», είναι …ίδιοι! Δηλαδή, οπαδοί fake και άρα… «πληρωμένοι».

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αρκετοί από αυτούς είναι οι ίδιοι ανθρωποι με τους εργάτες που χρειάστηκαν για να στηθούν οι υποδομές για τη διοργάνωση.

Γενικότερα, κυκλοφορούν εδώ και καιρό ισχυρισμοί ότι το Κατάρ πλήρωσε ντόπιους για να εμφανιστούν ως «fake οπαδοί» διαφόρων ομάδων.

Ως προς αυτούς τους ισχυρισμούς στον αντίποδα βρίσκεται ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά όσα ακούγονται και χαρακτηρίζει τις δηλώσεις «ξεκάθαρα ρατσιστικές»…

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο Διαδίκτυο φαίνονται μεγάλες ομάδες ανδρών -κυρίως ινδικής καταγωγής- να φορούν φανέλες και να κρατούν πανό που γράφουν «England fans Qatar» ή «Germany fans Qatar».

Διαβάστε επίσης:

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τρεις καταγγελίες για ασέλγεια, τέσσερις για ξυλοδαρμό – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (Video)

Γεωργιάδης: «Φαντασιοπληξίες τα δημοσιεύματα με τις δήθεν αποκαλύψεις» – «Θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη»

Επιδρομές της Τουρκίας στη Συρία: «Η ώρα του λογαριασμού» – Τουλάχιστον 12 κυβερνητικοί στρατιώτες και κούρδοι μαχητές νεκροί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:22