search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:01
MENU CLOSE

Action24: Στις 28 Νοεμβρίου το νέο πρόγραμμα με αμιγώς ενημερωτικά χαρακτηριστικά

21.11.2022 12:48
action_24

Στην τελική ευθεία για το λανσάρισμά του μπαίνει από σήμερα (21/11) το Action 24 , υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και δημοσιογραφικό σχήμα.

Στόχος είναι το το ριζικά ανανεωμένο πρόγραμμα του καναλιού να βγει στον αέρα προς το τέλος Νοεμβρίου. Εξετάζεται η πιθανότητα το λανσάρισμα να γίνει στις 28 του μήνα. Την ερχόμενη Δευτέρα δηλαδή.

Η αρχική επιθυμία, να παρουσιάσει ο σταθμός τα νέα χαρακτηριστικά του στις 24 του μήνα- ημερομηνία με συμβολική σημασία καθώς παραπέμπει στον τίτλο του σταθμού-  δηλαδή την Πέμπτη που μάς έρχεται, με τα μέχρι τώρα δεδομένα μάλλον δεν θα υλοποιηθεί καθώς το χρονικό όριο μοιάζει ασφυκτικό εφόσον υπολείπονται τεχνικές δοκιμές και γενικές πρόβες.

Στον σταθμό με έδρα τα ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής, ιστορικά στούντιο Alfa, στα Μελίσσια, αναμένεται να αρχίσουν το πιθανότερο από αύριο τα τελικα δοκιμαστικά για τα δελτία ειδήσεων και την Τετάρτη εκείνα των ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού.

Τα στούντιο ειδήσεων και εκπομπών χαρακτηρίζονται ως εντυπωσιακά, εξοπλισμένα με μεγάλες οθόνες τεχνολογίας led, τοποθετημένες περιμετρικά.

Από αυτά θα βγαίνουν στον αέρα οι εκπομπές, με δίδυμα παρουσιαστών, κατά βάση.

Στο καθημερινό πρόγραμμα επι της- πολύ πρωινής- υποδοχής οι Γιώργος ΚακούσηςΆννα Λιβαθινού, αμέσως μετά οι Νίκος ΥποφάντηςΜιλένα Ηλιοπούλου. Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 13.00 με την Ιωάννα Βάσου

Στο κεντρικό δελτίο (19.00) ο Βασίλης Τσεκούρας ο οποίος θα είχε στο στούντιο τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Άννα Ζαρακέλη για σχόλιο και ανάλυση ανάλογα το θέμα.

Το βραδινό πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται  με ενημερωτική εκπομπή την οποία θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Πιέρρος, ο Δημήτρης Τάκης και η Ελένη Καλογεροπούλου

Εκπομπής επίσης στη βραδινή ζώνη θα έχει και η Αθηναΐς Νέγκα, πιθανόν σε εβδομαδιαία βάση.

Το Σαββατοκύριακο την πρωινή ενημέρωση θα κάνουν οι Θοδωρής ΒγενήςΜαρία Αραμπατζή και θα ακολουθούν οι Ανθή Σαλαγκούδη με τον Γιώργο Παγάνη.

Τα δελτία του Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζουν οι Νικόλ Ποφάντη, το μεσημεριανό, και η Βάσω Μητρομάρα το κεντρικό. Εκπομπή επίσης θα έχει και η Δάφνη Καραβοκύρη.

Θέσης ευθύνης  και κομβικά ρεπορτάζ ανέλαβαν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου (υπεύθυνος πολιτικού ρεπορτάζ) , Αντώνης Γκιόκας (κόμματα αντιπολίτευσης), Μάρθα Λεκάκου (υπουργείο Ανάπτυξης), Φιλιώ Γιαννακοπούλου και Ζαφείρης Σπυριδάκης (αρχισυντάκτες εκπομπών).

Σταδιακά στο πρόγραμμα του καναλιού με χαρακτηριστικά εθνικής εμβέλειας (μέσα από τις πλατφόρμες Cosmote TV και Nova) θα προστεθούν εκπομπή έρευνας και ντοκιμαντέρ ξένα αλλά και ελληνικής παραγωγής με πρωτογενές περιεχόμενο.

Το γενικό πρόσταγμα, ως γνωστό έχει ο Γιάννης Σαραντάκος  με τους Στράτο Μπαλή και Σωτήρη Σταθόπουλο σε επίσης διευθυντικά πόστα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργης Μασσαβέτας: Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας

Google Doodle: Η Google τιμά την Αμερικανίδα γεωλόγο και ωκεανογράφο Marie Tharp (Video)

Τηλεθέαση: Σαρωτική πρωτιά J2Us σε όλα τα κοινά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:59