search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:49
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Ο Μπέιλ κράτησε όρθια την Ουαλία – Έμεινε στο 1-1 με τις ΗΠΑ (Video)

21.11.2022 23:38
mundial1_new

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κράτησε όρθια την Ουαλία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς με δικό του γκολ η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ κατάφερε να σώσει τον βαθμό απέναντι στις ΗΠΑ.

Ηνωμένες Πολιτείες και Ουαλία μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και, μάλλον δίκαια, πήραν από έναν βαθμό (1-1) στον δεύτερο όμιλο όπου η Αγγλία, όπως έδειξε και στο εμφατικό 6-2 επί του Ιράν, αναμένεται να κυριαρχήσει.

Η νεανική, ενθουσιώδης αλλά και άπειρη ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ μπήκε πολύ δυνατά (κυριολεκτικά) στο παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές της να μην διστάζουν να πηγαίνουν δυναμικά στις φάσεις, με Σερζίνιο Ντεστ και Γουέστον ΜακΚένι να βλέπουν την κίτρινη κάρτα προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο.

Οι ΗΠΑ ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και το κατάφεραν περίφημα, περιορίζοντας την Ουαλία σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, όπου οι αμερικανικές ευκαιρίες έκαναν από νωρίς την εμφάνισή τους.

Ανύπαρκτη στο πρώτο μέρος η Ουαλία, ανέβηκε από το 60’ και έπειτα με την είσοδο του Μουρ να παίζει κομβικό ρόλο και να παίρνει την ισοπαλία που θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια, με το γκολ του Μπέιλ να είναι το πρώτο για την χώρα του σε Μουντιάλ μετά το 1958.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Βρσάλικο

Μουντιάλ 2022: Τεχνικά προβλήματα στον ΑΝΤ1+ μετά τη σέντρα του Αγγλία-Ιράν – Ο αγώνας στο site του ΑΝΤ1

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παγκόσμια «πρωτιά» στο instagram με 500 εκατομμύρια ακολούθους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20