Μουντιάλ 2022: Μελετάται η μεταφορά μετάδοσης των αγώνων σε ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV
Τα τεχνικά προβλήματα που ενέσκηψαν από τη δεύτερη κιόλας ημέρα μεταδόσεων αγώνων του Μουντιάλ στην συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ του ΑΝΤ1 προκάλεσαν δυσφορία στους συνδρομητές, την οποία εξέφρασαν στα σόσιαλ μίντια.
Παράλληλα, εξετάζονται τρόποι αντισταθμιστικοί του αντίτιμου εγγραφής στο ΑΝΤ1+ το τελευταίο 15ήμερο. Στα μοντέλα εξισορρόπησης της δοκιμασίας που υποβλήθηκαν οι συνδρομητές, κατά μία εκδοχή πιθανόν είναι να επιστροφή το ποσό που κατέβαλαν στο ακέραιο ή μεγάλο μέρος του.
Ίσως αργότερα το βράδυ υπάρχει ανακοίνωση, όπως συνέβη χθες, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται έστω και ανεπισήμως κάτι τέτοιο.
Πιθανόν, αύριο, να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την συνδρομητική πλατφόρμα του ομίλου ΑΝΤ1.
Διαβάστε επίσης:
Σειρές και μουντιάλ «μαγνήτες» τηλεθέασης
Μπρα ντε φερ τηλεθέασης ανάμεσα σε Alpha και Mega – Στα «σημεία» κέρδισε το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς