search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:31
MENU CLOSE

Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου: Το «πιόνι του Πούτιν», το «Αλάχ ου άκμπαρ» και η Πρεσβεία της… Γκεστάπο (video)

23.11.2022 13:05
kainourgiou-syros

Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha με φόντο την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο γενικός Γραμματέας Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι και ο Ανδρέας Καραγιάννης του ekklhsiaonline.

Η Πρεσβεία της Συρίας και το «πιόνι του Πούτιν»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος αμφισβήτησε τον ρόλο του πρώτου κάνοντας λόγο για Σύνδεσμο… «φάντασμα» που δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένος.

«Ποιος είστε εσείς κύριε Μπάκρι; Τι εκπροσωπείτε εσείς ακριβώς; Γιατί παίζετε με τον πόνο των παιδιών προσποιούμενος κάποιος που δεν είστε; Εκπροσωπείτε κάποιον επίσημα;», είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης προς τον Γενικό Γραμματέα των Σύρων Ελλάδος.

Τότε ο Ανουάρ Μπάκρι άρχισε να φωνάζει πολλές φορές «Αλάχ ου άκμπαρ» και να κάνει ταυτόχρονα τον σταυρό του. «Επειδή υποσχέθηκα στην κ. Καινούργιου να μην ξεφύγω θα κάνω Αλάχ ου άκμπαρ» είπε.

Ο Ανουάρ Μπάκρι είπε ότι ο Σύνδεσμος έχει αναγνωριστεί στο Πρωτοδικείο με τον Ανδρέα Καραγιάννη να τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα και ότι ο Σύνδεσμος δεν έχει την αναγνώριση της Πρεσβείας της Συρίας.

Αυτό έφερε το ξέσπασμα του γ.γ του Συνδέσμου ο οποίος έκανε λόγο για Πρεσβεία της… Γκεστάπο και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Καραγιάννη: «Μα είσαι τρελός ρε αδερφέ μου; Μήπως είσαι πιόνι του Πούτιν και του Καντίροφ;».

Καινούργιου: Θέλει λίγη δημοσιότητα

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε διέκοψε τη σύνδεση, κόβοντας στον αέρα τον Μπάκρι αμφισβητώντας επίσης τον ρόλο του.

«Σας παρακαλώ! Σας παρακαλώ! Το σταματάω εδώ, δεν θα το συνεχίσω… Δεν θα το συνεχίσω… Δεν υπάρχει λόγος».

«Ευχαριστούμε πολύ, κλείστε το παιδιά! Δεν υπάρχει λόγος. Ευχαριστούμε. Στέφανε, όχι, δεν θέλω τώρα να πούμε κάτι! Βλέπεις τι γίνεται» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή και όλο αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο που συνέβη τηλεοπτικά. Και σε δελτίο ειδήσεων να ήταν, θα διακόπταν την σύνδεση. Δεν έχει να κάνει με την εκπομπή».

«Ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί κάποιους. Από την άλλη υπάρχει μια τεράστια αμφισβήτηση για αυτό από την ίδια την πρεσβεία άρα εμείς δεν θέλουμε να συνομιλούμε με κάποιον που αυτή τη στιγμή βγαίνει και κάνει ένα τεράστιο σόου, χτυπάει, φωνάζει και αναστατώνει ψυχούλες παιδιών που ήδη είναι αναστατωμένες επειδή απλά για κάποιο λόγο υποστηρίζει ότι είναι κάποιος και θέλει λίγη δημοσιότητα…»

«Η Κιβωτός του Σατανά»

O Ανουάρ Μπάκρι τις τελευταίες ημέρες έχει καταγγείλει κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών από τη Συρία που φιλοξενήθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου, ενώ τη Δευτέρα βρέθηκε στο πλευρό των γονιών που είχαν πάει στη δόμη και ζητούσαν να πάρουν πίσω τα παιδιά τους.

«Έχουμε να κάνουμε με την Κιβωτό του Σατανά. Ο Σατανάς έχει όνομα και το όνομα αυτού: Αντώνιος Παπανικολάου. Μας έκλεψαν τα παιδιά μας εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Εφαγαν ξύλο τα παιδιά μας. Όποια παιδιά δεν ακούνε τις οδηγίες τους τα χτυπάνε. Οι γονείς τα βλέπουν για 5-10 λεπτά κάθε δύο μήνες» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Οι αγώνες στον ΑΝΤ1 και ο «γρίφος» των ταυτόχρονων μεταδόσεων

«Το Βήμα»: Το παρασκήνιο της παραίτησης Καρακούση

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καρακώστας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:15