search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Όλοι οι αγώνες στον «ελεύθερο» ANT1 (video)

23.11.2022 10:04
ANT1__LOGO

Μετά τα πολλά προβλήματα στην συνδρομητική πλατφόρμα ANT1+ στις μεταδόσεις των αγώνων του Mundial αποφασίστηκε σήμερα όλες οι αναμετρήσεις να μεταδοθούν και από το «ελεύθερο» κανάλι του ΑΝΤ1.

Αρχικά στον ΑΝΤ1+ είχαν σκεφτεί τη «μετακόμιση» των αγώνων στα «ελεύθερα» κανάλια του ομίλου, τον ΑΝΤ1 και το Μακεδονία TV. 

Ωστόσο το Μακεδονία TV δεν κατέχει άδεια πανελλήνιας εμβέλειας γενικού περιεχομένου αναγκάζει την διοίκηση του σταθμού με αποτέλεσμα το βάρος να πέσει τελικά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιώργος Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του καναλιού, ο οποίος τόνισε πως οι αγώνες της Τετάρτης θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως θα ισχύει για όλο το πρόγραμμα των αναμετρήσεων από εδώ και στο εξής καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες το πρόβλημα στον ΑΝΤ1+ δεν μπορεί να διορθωθεί άμεσα.

Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές αν θα αποζημιωθούν όσοι επέλεξαν να πληρώσουν συνδρομή για να δουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον… ΑΝΤ1+.

Το σημερινό πρόγραμμα

Μαρόκο – Κροατία 12:00

Γερμανία – Ιαπωνία 15:00

Ισπανία – Κόστα Ρίκα 18:00

Βέλγιο – Καναδάς 21:00

Διαβάστε επίσης:

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καρακώστας

Μουντιάλ 2022: Μελετάται η μεταφορά μετάδοσης των αγώνων σε ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV

Σειρές και μουντιάλ «μαγνήτες» τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:58