search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Εύβοια: Χαμός σε ματς τοπικού πρωταθλήματος – Οπαδοί επιτέθηκαν σε παίκτες, στο νοσοκομείο ένας ποδοσφαιριστής

27.11.2022 17:05
ekav_new

Από ξύλο και επιθέσεις εναντίον ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας καθορίστηκε ένας αγώνας τοπικού πρωταθλήματος στην Εύβοια και συγκεκριμένα, αυτός ανάμεσα στον ΑΟ Κύμης και την Άρτεμις Αγίου Γεωργίου.

Όπως καταγγέλουν οι φιλοξενούμενοι, οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ένας από αυτούς μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και του έγιναν ράματα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ευθύνη για τα επεισόδια φέρεται να έχει ο πρώην δήμαρχος Κύμης, Δημήτρης Θωμάς που όπως τονίζει η τοπική ιστοσελίδα «με την συμπεριφορά του αντί να κατευνάσει τα πνεύματα δυναμίτισε το κλίμα».

Διαβάστε επίσης:

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Αίσιο τέλος για την 13χρονη που είχε απαχθεί στο Μεταξουργείο

Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μια από τις μεγαλύτερες δικαστικές πλάνες παγκοσμίως» – Τι αναφέρει στην 5σέλιδη επιστολή του

Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρα της 21χρονης – «Θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03