search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:32
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Μετά από ματς-«θρίλερ» η Γκάνα επικράτησε 3-2 της Νότιας Κορέας και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης (Videos)

28.11.2022 17:46
gana_new

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς η Γκάνα επικράτησε με 3-2 της Νότιας Κορέας και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Τα «μαύρα αστέρια» πανηγυρίζουν μία πολύ μεγάλη νίκη που τους κρατάει ζωντανούς στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ-άουτ ματς, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο που βρίσκονται επίσης η Πορτογαλία και η Ουρουγουάη.

Η ομάδα του Ότο Άντο πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας προβάδισμα δύο γκολ με τους Σαλισού και Κούντους, όμως το δεύτερο μέρος ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση, με τους Νοτιοκορεάτες (βασικός ο Ίνμπομ Χουάνγκ, μπήκε αλλαγή στο 78′ ο Ουί-Τζο) να είναι σαρωτικοί και να φτάνουν στην ισοφάριση σε χρόνο dt με τα δύο γκολ του Τσο.

Η απάντηση από πλευράς Γκάνας ήταν άμεση, με τον φορ του Άγιαξ, Κούντους, να γράφει το 3-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, για να ακολουθήσει ένας διαρκής επιθετικος μονόλογος στα όρια του σφυροκοπήματος από τους Νοτιοκορεάτες αλλά χωρίς η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, με τον κίπερ Ζίγκι και τους συμπαίκτες του να αντέχουν με υπερπροσπάθεια και ηρωισμούς και να κρατούν το χρυσό τρίποντο.

Ο Ιν-μπέομ Χουάνγκ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός όπως και ο Τσο με τα δύο γκολ που πέτυχε, όμως ο Κούντους «υπέγραψε» τη μεγάλη νίκη που έφερε έκρηξη και αποβολή Μπέντο στο τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Το Βέλγιο «προσκύνησε» το Μαρόκο (Videos)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το transfermarkt τον φέρνει στον… Ολυμπιακό

Μουντιάλ 2022: Έκανε «χαρακίρι» η Ιαπωνία με την Κόστα Ρίκα, και… οι θεατές (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:31