search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 00:24
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ… νοίκιασε οπαδούς

29.11.2022 15:41
qatar-12-new

To Κατάρ φέρεται να πλήρωσε οπαδούς από τέσσερις χώρες, προκειμένου να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα του εμιράτου, η οποία πλέον δεν έχει καμία πιθανότητα συνέχειας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ απομένει ακόμη η 3η αγωνιστική για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Αυτό υποστηρίζουν οι “The Times”, σημειώνοντας ότι έως και 1.500 οπαδοί από τον Λίβανο, την Αίγυπτο, την Αλγερία και τη Συρία ταξίδεψαν αεροπορικώς και τους παρασχέθηκε δωρεάν διαμονή, φαγητό και εισιτήρια αγώνα.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, έφτασαν όλοι στα μέσα Οκτωβρίου για να κάνουν πρόβες συνθημάτων και να μάθουν τον εθνικό ύμνο του Κατάρ.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ – Νίκη της Βραζιλίας επί της Ελβετίας – Τα highlights των αγώνων (Videos)

Μουντιάλ 2022: Οπαδοί έβγαζαν selfie με τον… σωσία του Νεϊμάρ (Photos)

Μουντιάλ 2022: Με γκολάρα του Καζεμίρο η Βραζιλία νίκησε 1-0 την Ελβετία και πήρε την πρόκριση για τους «16» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 00:14