search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:32
MENU CLOSE

Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν

30.11.2022 21:42
oikonomou_new

«Δυσοσμία και τοξικότητα στην πολιτική δημιουργούν η αναπαραγωγή αναπόδεικτων ισχυρισμών, τα ψέματα και η κατασυκοφάντηση του Πρωθυπουργού και στελεχών της Κυβέρνησης», αναφέρει στο σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ένα: με αυτούς που κράτησαν την Πατρίδα όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εν μέσω κατακλυσμιαίων παγκόσμιων κρίσεων, ή με αυτούς που μηχανεύονται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσουν τη χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση; Με αυτούς που αγωνίζονται για την Πατρίδα και τους πολίτες, ή με αυτούς που νοιάζονται για την κομματική τους επιβίωση; Οι προτεραιότητες της κοινωνίας είναι και προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον. Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα πολύ κακό παρελθόν μάλιστα», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

Ειδικό Δικαστήριο – Τόμπρας: Σκοπός του Καλογρίτσα δεν ήταν να κάνει κανάλι, αλλά μέσω αυτού να γίνει ο Μπόμπολας του ΣΥΡΙΖΑ

Δένδιας: Είμαστε αποφασισμένοι να επιλύσουμε τα εκκρεμή ζητήματα με την Αλβανία

Χαρίτσης σε ΥΠΕΝ: Αδιανόητα ποσά για τέτοιες υπηρεσίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:31