search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:33
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022: Μεγάλη νίκη για την Τυνησία – Επικράτησε της Γαλλίας με 1-0, αλλά αποκλείστηκε (Videos)

30.11.2022 19:52
tinisia_new

Η ομάδα της Τυνησίας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Γαλλία και χάρη στο γκολ του Καζρί, πανηγύρισε τη νίκη με 1-0.

Ωστόσο, αυτή δεν της αρκούσε για να περάσει στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μιας και την ίδια ώρα η Αυστραλία επικράτησε (1-0) της Δανίας.

Ακόμα ωστόσο κι αν το εισιτήριο για τους «16» εξανεμίστηκε από… εξωγενείς παράγοντες, η ομάδα του Κεσχριντά (βασικός) τουλάχιστον μπορεί να νιώθει περήφανη πως αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, λυγίζοντας με 1-0 τους αποκαρδιωτικούς για 80 λεπτά Τρικολόρ.

Μάλιστα, παίκτες κι οπαδοί -που ζούσαν με τεράστια αγωνία τα τελευταία λεπτά, όντας καρφωμένοι στα κινητά τους (και στο τι γινόταν στον άλλον αγώνα)- πανηγύρισαν με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τους.

Ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ για κάθε ομάδα. Στο 8′ για την Τυνησία και στο 90’+8′ για τη Γαλλία, με τον Ματ Κόνγκερ να σφυρίζει τη λήξη μετά την επίτευξη του τέρματος του Γκριεζμάν, αλλά να ανακαλεί την απόφασή του μετά από την ειδοποίηση του VAR.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Τρολάρουν τον Ρονάλντο – Από το «χέρι του Θεού» και τον Μαραντόνα στο… «μαλλί του Θεού»

Μουντιάλ 2022: Η Αυστραλία απέκλεισε τη Δανία και έφυγε για τους «16» – Νίκη με 1-0 (Videos)

Ανησυχία για την υγεία του Πελέ – Εκτάκτως στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58