search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 07:07
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 25χρονος – Θα απολογηθεί την Πέμπτη

04.12.2022 12:54
peiraias

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης ενώπιον της ανακρίτριας ζήτησε και έλαβε ο 25χρονος καθ’ ομολογίας δράστης της γυναικοκτονίας στον Πειραιά.

«Μου έχει δηλώσει τη μεταμέλειά του… Είναι συντετριμμένος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του.

Ο 25χρονος αφού πυροβόλησε την 19χρονη σύντροφό του, έκρυψε το όπλο που κατείχε παράνομα στην κατάψυξη και έφυγε από το σπίτι. Αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, όταν πυροβόλησε και σκότωσε την κοπέλα. Ισχυρίστηκε, πως συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και αποφάσισε να παραδοθεί όταν πέρασε η επήρεια της κοκαΐνης.

Γείτονες του ζευγαριού έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες.

«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», περιέγραψε γειτόνισσα του ζευγαριού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε επίσης:

Λέκκας: «Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πότε θα ενεργοποιηθούν ξανά οι Αλκυονίδες» – Τι είπε για τους σεισμούς στην Εύβοια (Video)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Άλλαξε όνομα και λογότυπο στα social media

ΑμεΑ: «Η τυφλόμυγα, ο Νέμο, οι επτά νάνοι» και άλλοι τρόποι ενημέρωσης των παιδιών γύρω από την αναπηρία (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 07:04