search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Κρήτη: Συναγερμός για κοριτσάκι 2 ετών που ήπιε χλωρίνη – Οι γονείς αρνούνταν τη θεραπεία, παρενέβη η αστυνομία

06.12.2022 18:08
ekav_new

Συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο για ένα κοριτσάκι δύο ετών που ήπιε χλωρίνη.

Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για το περιστατικό νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και οι διασώστες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του καταυλισμού των Ρομά, στα Δύο Αοράκια, στο Ηράκλειο, όταν το 2χρονο κορίτσι κατανάλωσε αρκετή ποσότητα χλωρίνης.

Εσπευσμένα, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείoυ Ηρακλείου και εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική καθώς χρειάζεται συνεχής παρακολούθηση στην κατάστασή της ενώ επιχείρησαν να της χορηγήσουν ενδοφλέβεια θεραπεία. Οι γονείς του παιδιού αντέδρασαν έντονα και δεν άφηναν τους γιατρούς να κάνουν τη δουλειά τους. Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία που μετά από παρέμβασή της δόθηκε η θεραπεία.

Οι γονείς φέρεται να είπαν στις αρχές και τους γιατρούς ότι είχαν αφήσει τα άλλα παιδιά μόνα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να μείνουν στο νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν και να τα φέρνουν στο ΠΑΓΝΗ.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου Βασίλη που σκοτώθηκε στην έκρηξη στο δημοτικό σχολείο (Photos/ Video)

Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου λόγω συγκέντρωσης Ρομά σε Μέγαρα και Ζευγολατιό

Κορωνοϊός: 154 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:11