Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τέσσερις συλλήψεις ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς του Βελγίου στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν για δωροδοκία από το Κατάρ. Όπως έγινε γνωστό από τα έξι πρόσωπα που είχαν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τα δύο αφέθηκαν ελεύθερα.
Η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει ποια άτομα συνελήφθησαν και ποια αφέθηκαν ελεύθερα. Δεν είναι γνωστό δηλαδή αν η προσαγωγή της πρώην αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου, Εύας Καϊλή, μετατράπηκε σε σύλληψη.
Οι συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της «συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά».
Περισσότερα σε λίγο…
Διαβάστε επίσης:
Αναφορά στον Σχοινά από τη Repubblica σε ρεπορτάζ για την Καϊλή
Λαμία: Κάτοικοι περιφρουρούν την Εθνική Οδό για να μην προκαλέσουν ατυχήματα αγέλες αγριογούρουνων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.