search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου: 15χρονος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο

12.12.2022 17:06
pateras antonios kivotos- new

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε ο 15χρονος φιλοξενούμενος της δομής του Βόλου.

Μάλιστα, ο 15χρονος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας, πριν από περίπου δύο χρόνια, από τον πατέρα Αντώνιο.

Το αγόρι κατέθεσε σε χώρο της Στέγης του Παιδιού στην Αθήνα σε ειδικούς επιστήμονες και όχι σε εισαγγελείς ή αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είχε εξεταστεί πριν από λίγες ημέρες εντός των εγκαταστάσεων της δομής στο Βόλο, όπου φέρεται να περιέγραψε περιστατικά σωματικής κακοποίησης.

Πλέον, είναι η δεύτερη επίσημη καταγγελία για ασέλγεια από τον ιερέα, γεγονός που σημαίνει πως οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να είναι συγκλονιστικές.

Ο 15χρονος, ο οποίος είναι μαθητής της Α’ Γυμνασίου, αναφέρεται στην κατάθεση που έδωσε ο 19χρόνος στις 16 Νοεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μεγάλη έρευνα για την ΜΚΟ.

Η κατάθεση του 15χρονου μελετάται και αξιολογείται από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων, οι οποίες διενεργούν την ποινική έρευνα για την Κιβωτό, ώστε να κρίνουν άμεσα τις επόμενες και πλέον κρίσιμες, καθώς ολοκληρώνεται η έρευνα τους, κινήσεις τους για καθένα από τα πρόσωπα που ελέγχονται.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Έτσι του «έφαγε» η Σλοβάκα καλλονή τα 880 ευρώ

Δολοφονία στο Μαρούσι: Συγκλονισμένη δηλώνει η οικογένεια της 17χρονης – «Μία υπέροχη φιλία που δυστυχώς παρεκτράπη» (Videos)

Φάκελος με αίματα βρέθηκε έξω από την πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:25