ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 22:14
MENU CLOSE

Τζέιμς Φράνκο και Άννα Βίσση διασκέδασαν μαζί στη νυχτερινή Αθήνα

12.12.2022 19:08

Η αγάπη του Τζέιμς Φράνκο για την Ελλάδα είναι πλέον δεδομένη.

Λίγους μήνες πριν, ο ηθοποιός είχε δώσει το «παρών» σε live εμφάνιση της τραγουδίστριας, με την οποία φωτογραφήθηκε σε στιγμιότυπο, που αναρτήθηκε από τα Instagram και των δύο.

@fannaticslive

#annavissi #jamesfranco #greece #fyp #music #viral #Queen #obj #foryou #greece🇬🇷 #tiktokgreece #jamesfrancoedit

♬ original sound – fannatics

Έκτοτε, οι επισκέψεις του στην Αθήνα είναι πιο συχνές και ο Φράνκο προσπαθεί να συνδυάζει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με τη διασκέδαση. Η Άννα Βίσση βγήκε με φίλους της για με αφορμή την ονομαστική της εορτή και ανάμεσά τους ήταν και ο Τζέιμς Φράνκο. Η παρέα έδωσε ραντεβού στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς και μάλιστα, η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον 44χρονο σταρ του «Spider-Man» το τραγούδι της, «Πράγματα».

Φορώντας ένα καπέλο και με κάζουαλ εμφάνιση, ο Τζέιμς Φράνκο έδειχνε να το διασκεδάζει πολύ, με τους θαμώνες που αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο μαγαζί να απαθανατίζουν τις αντιδράσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Διδασκάλου: «Για να είσαι μεγάλος καλλιτέχνης δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος στο μυαλό» (Video)

Νέα επίθεση Χάρι-Μέγκαν κατά του Μπάκιγχαμ: «Λένε ψέματα για να προστατεύσουν τον Ουίλιαμ»

Τάσος Ξιαρχό: «Δεν με εκφράζει η τραπ με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες» (Video)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 22:13
Exit mobile version