search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:47
MENU CLOSE

Υποκλοπές: Έφοδοι σε εταιρίες που φαίνεται να σχετίζονται με το Predator

13.12.2022 13:18
eisaggeleis new

Aιφνιδιαστικές έφοδοι σε τουλάχιστον 6 εταιρίες που φαίνεται να σχετίζονται με την υπόθεση των παρακολουθήσεων πραγματοποιούνται μετά από εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικοί λειτουργοί που «τρέχουν» τη μεγάλη έρευνα αξιοποίησαν στοιχεία που τους κοινοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, έγγραφα αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις.

Τα εν λόγω στοιχεία φαίνεται να οδηγούν στην εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων τα οποία με τη σειρά τους σχετίζονται με εταιρίες που έχουν εμπλοκή με το περίφημο παράνομο λογισμικό Predator.

Έτσι, έδωσαν εντολή για τις εφόδους στις εταιρίες προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνά τους για τις παράνομες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

Όλο το υλικό που θα προκύψει θα αξιολογηθεί ώστε μετά να κριθεί από τους Εισαγγελείς η επόμενη ή οι επόμενες ποινικές ενέργειες στις οποίες θα προβούν

Διαβάστε επίσης

Κούγιας για Κώστα Φραγκούλη: Ο Θεός δεν εισάκουσε τις προσευχές μας και αποφάσισε να τον παρει κοντά του

Πέτρος Φιλιππίδης: Απών από τη δίκη λόγω κορωνοϊού – Νοσεί με βαριά συμπτώματα (Video)

Σωτηρακόπουλος για Διακογιάννη: Ήταν, είναι και θα είναι το σημείο αναφοράς (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:46