search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:03
MENU CLOSE

Αφιέρωμα του Kosmos για τον κοσμοπολίτη της μουσικής Γιάννη Διακογιάννη

14.12.2022 11:54
DIAKOGIANNIS_GIANNIS_new

Στην πολύχρονη καριέρα του, ο Γιάννης Διακογιάννης υπήρξε οικοδεσπότης εκατοντάδων, αν όχι χιλιάδων, εκπομπών με θέμα τον αθλητισμό.

Όμως, στη σπάνια εκπομπή που θα μεταδώσει σήμερα ( 14 /12) στις 12.00 το Kosmos  FM της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο κορυφαίος αθλητικογράφος τον οποίο αποχαιρετήσαμε στα 91 του χρόνια, ήταν ο ίδιος εκλεκτός καλεσμένος. Και μάλιστα μίλησε λιγότερο για τον αθλητισμό και περισσότερο για την άλλη του μεγάλη αγάπη: το τραγούδι.

Βαθύς γνώστης ιδίως του γαλλικού και του ιταλικού ρεπερτορίου, αλλά βέβαια και λάτρης του πιο διαλεχτού ελληνικού τραγουδιού, ένας γνήσιος κοσμοπολίτης της μουσικής, ο Γιάννης Διακογιάννης έδωσε πριν από λίγα χρόνια μια απολαυστική, δίωρη συνέντευξη στον Φώτη Απέργη για το Kosmos.

Συνέντευξη γεμάτη από ιστορίες που έζησε και τραγούδια που διάλεξε ο ίδιος, η οποία θα μεταδοθεί εκτάκτως σήμερα ακριβώς το μεσημέρι. Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την ψηφιακή πλατφόρμα ertecho.gr της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Ομπάμπα τιμήθηκαν με ΕΜΜΥ για δύο παιδικές σειρές στο Netflix (videos)

Καβγάς Χατζηνικολάου – Δημητρακόπουλου στον αέρα: «Όχι σε εμένα τα κόλπα αυτά» (video)

RSF: 533 δημοσιογράφοι φυλακισμένοι παγκοσμίως – Θλιβερό ρεκόρ για δεύτερη χρονιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:03