search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:45
MENU CLOSE

Belharra: Προχωρά η κατασκευή της πρώτης φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

16.12.2022 20:06
belharra kimon098- new

Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσεται η κατασκευή της πρώτης φρεγάτας Belharra του Πολεμικού Ναυτικού, που θα ονομαστεί «Κίμων», στις εγκαταστάσεις της Naval Group στο Λοριάν της Γαλλίας.

Όπως ενημέρωσε η κατασκευάστρια εταιρεία, πέντε προεξοπλισμένοι τομείς του σκάφους τοποθετήθηκαν στο διάμηκες, με τους δύο πρώτους τομείς να έχουν ήδη συγκολληθεί μεταξύ τους.

Οι πετρελαιοκινητήρες, οι μειωτήρες και τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, έχουν ήδη παραδοθεί στα ναυπηγεία στο Λοριάν και η τοποθέτησή τους στη φρεγάτα Belharra θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του έτους.

Ο Gilles Langlois, Διευθυντής του Προγράμματος FDI HN, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα συνεχίζει να προχωρά όπως είχε προγραμματιστεί, με πολλά ορόσημα να έχουν επιτευχθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαστε περήφανοι για την αποτελεσματική δουλειά που επιτελέστηκε από τις ομάδες στη Λοριάν, η οποία θα μας επιτρέψει να παραδώσουμε το πλοίο το 2025».

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Γνωμοδότηση θα εκδόσει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Κόρινθος: Τι ανέφερε στις αρχές η 14χρονη που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού – Προκλητικοί οι δράστες, «ήταν μια πλάκα» (Video)

Τα εντυπωσιακά θραύσματα του Παρθενώνα που επιστρέφει το Βατικανό στην Ελλάδα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:43