search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:24
MENU CLOSE

«Καίνε» τον Μηταράκη οι υπάλληλοι του υπουργείου για τον στολισμό: «Μας υποχρέωσαν και δεν μας είπαν ότι θα βιντεοσκοπούσαν»

16.12.2022 11:30
mitarakis_bala

Έντονη ήταν η αντίδραση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Υπηκόων Τρίτων Χωρών, του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σχετικά με το υλικό που «ανέβηκε» στα social media από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή τους οι υπάλληλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, σημειώνοντας πως «εμφανίζονται σαν “αυλικοί και ουρά” ενός Υπουργού».

Παράλληλα, ο σύλλογος των υπαλλήλων σημειώνει πως ο στολισμός δεν ήταν αυθόρμητη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αλλά έγινε «κατόπιν οδηγιών της ιεραρχίας της Υπηρεσίας».

Παράλληλα, οι υπάλληλοι τονίζουν πως «δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης» και δεν ρωτήθηκαν αν συναινούν στην ανάρτηση των εικόνων τους.

«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε κοινωνοί και συμμέτοχοι στο PR μετακλητών στελεχών του Υπουργείου», καταλήγουν στην οργισμένη επιστολή τους οι υπάλληλοι.

Η επιστολή:

Να σημειωθεί πως μετά τα αρνητικά σχόλια, το βίντεο «κατέβηκε» από τους λογαριασμούς του υπουργείου στα social media, αλλά όχι και οι φωτογραφίες των υπαλλήλων.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπει ΝΔ στο κάδρο της ευρωδιαφθοράς λόγω Σπυράκη – Η επίθεση Τσίπρα από Βρυξέλλες

Εύα Καϊλή: Οικόπεδο-φιλέτο 7 στρεμμάτων αγόρασε στην Πάρο (Video)

Μαρία Σπυράκη: Mε απόφαση Μητσοτάκη αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:24