search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:10
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: 15χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο του πατέρα του

18.12.2022 16:40
Pistoli_new

Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν η τηλεφωνική γραμμή 112 δέχθηκε τηλεφώνημα από 15χρονο -αν και οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για 16χρονο- ο οποίος είπε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, με τον νεαρό να κλείνει αμέσως το τηλέφωνο.

Μετά το τηλεφώνημα ενημέρωθηκαν Πυροσβεστική και Αστυνομία, άνδρες των οποίων έφτασαν στη μεζόνετα της οδού Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα.

Ο 15χρονος φέρεται να βρέθηκε στον 1ο όροφο της μεζονέτας και συγκεκριμένα στο μπάνιο βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι από όπλο, με τις πληροφορίες να μιλούν για δύο πυροβολισμούς.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα το τραύμα με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του πολύ κρίσιμη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 15χρονος είχε χρησιμοποιήσει το 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, ο οποίος και φέρεται να ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας.

Σοκαρισμένοι γείτονες του 15χρονου αυτόχειρα έκαναν λόγο για έναν ευγενέστατο παιδί που δεν φαινόταν να βασανίζεται από κάτι.

Διαβάστε επίσης:

Λονδίνο – Απίστευτη γκάφα από την αστυνομία: Πήγαν να σώσουν άνθρωπο που αποδείχθηκε… γλυπτό (Photo)

Τουρκικά ΜΜΕ: Ελληνοτουρκικό τετ α τετ, με Γερμανία, για «αναθέρμανση των σχέσεων»

Άρθρο – παρέμβαση του Χένρι Κίσινγκερ: «Τα όνειρα για διάλυση της Ρωσιας μπορεί να εξαπολύσουν πυρηνικό χάος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24