search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:33
MENU CLOSE

Ξεκίνησε τις διαδρομές του ο γιορτινός συρμός του Τραμ με οδηγό τον Άι Βασίλη (Video)

20.12.2022 11:11
tram new

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει μικρούς και μεγάλους επιβάτες του τραμ της Αθήνας. Από σήμερα και για όλη την περιοδο των γιορτών ένας συρμός του μέσου γίνεται χριστουγεννιάτικος.

«Φοράει τα γιορτινά του», «ντύνεται» σε γιορτινά χρώματα, και έχει για οδηγό τον Αι Βασίλη.

Μάλιστα τις βραδινές ώρες θα είναι φωταγωγημένος με λαμπάκια led, που λαμβάνουν ενέργεια από φωτοβολταϊκά πάνελ τοποθετημένα στην οροφή του.

Στο τιμόνι του βρέθηκε για να καλωσορίσει τα παιδιά, να δεχτεί τα αιτήματά τους και να τα ξεναγήσει στο νέο του όχημα ο Άγιος Βασίλης, ο Άγιος της καρδιάς μικρών και μεγάλων.

Οδηγός της ΣΤΑ.ΣΥ έβαλε στην άκρη προσωρινά την υπηρεσιακή του στολή, φόρεσε αυτή του Άι Βασίλη και υποδέχθηκε τους μικρούς επιβάτες, επιφυλάσσοντάς τους γλυκές εκπλήξεις και επιβραβεύσεις.

Αφού μοίρασε απλόχερα ευχές και χαρά, ο Άγιος Βασίλης αναχώρησε από το Σύνταγμα, και έκανε την γιορτινή διαδρομή του κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα και τους συμπορευόμενους οδηγούς αυτοκινήτων. 

Διαβάστε επίσης

Κίνηση τώρα: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό (live χάρτης)

Βόλος: Έδεναν, χάραζαν και έκαιγαν 12χρονο παιδί

Πάτρα: «Ενέδρα» σε πλήρωμα περιπολικού – Δέχθηκε επίθεση με μολότοφ (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:32