search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 20:45
MENU CLOSE

Αγωνία για τον Πελέ – «Κάποιες φορές υπάρχει μεγάλη λύπη και απελπισία» λέει η κόρη του (Photo)

29.12.2022 09:09
pele new

Υπήρξε θρύλος των γηπέδων. Η αφίσα του υπήρχε στα νεανικά δωμάτια χιλιάδων εφήβων της δεκαετίας του  ’80.

Η  μάχη που συνεχίζει να δίνει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται συγκινεί εκατομμύρια φιλάθλους. Πρόκειται για τον Πελέ      

Η κόρη του Κέλι Νασιμέντο, με νέα ανάρτησή της στα social media μοιράζεται τις δύσκολες στιγμές που περνά όλη η οικογένεια.

«Αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να τις εξηγήσεις. Κάποιες φορές υπάρχει μεγάλη λύπη και απελπισία και άλλες φορές θυμόμαστε αστεία περιστατικά από το παρελθόν και γελάμε» γράφει στην ανάρτησή της..

«Το άλλο που μάθαμε από όλο αυτό είναι ότι πρέπει να συζητάμε και να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Μόνο έτσι αξίζει όλο αυτό, όταν είμαστε όλοι μαζί» τονίζει.

Λίγο νωρίτερα, η Κέλι δημοσίευσε μια φωτογραφία με πολλά από τα μέλη της οικογένειας του Πελέ από γκαλά που είχε γίνει στο παρελθόν για λογαριασμό του ιδρύματος του άλλοτε άσου της μπάλας και το νοσοκομείο Pequeno Principe, που είχαν συνεργαστεί για να βοηθήσουν παιδιά σε ανάγκη.

«Ο χρόνος “πετάει”, οι χαρούμενες στιγμές είναι για πάντα» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Κέλι, που καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της και έχει ανεβάσει και άλλες συγκινητικές φωτογραφίες.

Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο του Σάο Πάουλο στις 29 Νοεμβρίου. Παρόλο που δεν υπάρχει νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του από τις 21 Δεκεμβρίου, οι υπεύθυνοι ανέφεραν πως λαμβάνει φροντίδα για να αντιμετωπιστούν καρδιακές και νεφρικές δυσλειτουργίες.

Το 2021 του αφαιρέθηκε όγκος από το παχύ έντερο, αλλά έκτοτε αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο καρκίνος επεκτάθηκε και νωρίτερα τον τρέχοντα μήνα υποστήριξαν πως δεν αντιδρούσε θετικά στη θεραπεία που έλαβε.

Την Τρίτη η ομάδα όπου αναδείχθηκε και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, η Σάντος ανακοίνωσε την αλλαγή του σήματός της και την προσθήκη ενός στέμματος για να τιμήσει την πορεία του «βασιλιά» του ποδοσφαίρου, κάτοχο τριών Παγκοσμίων Κυπέλλων κι έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Διαβάστε επίσης

Κιλιτσντάρογλου για Ερντογάν: Τον σιχάθηκε ο λαός – Φτάνει πια!

Φιλιππίνες: Στους 33 οι νεκροί από την κακοκαιρία – Χιλιάδες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, τεράστιες καταστροφές (videos)

Καμπότζη: Τουλάχιστον 10 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο και καζίνο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 20:42