search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:39
MENU CLOSE

Έρχεται τρίτος κύκλος για Γη της Ελιάς και Σασμό

30.12.2022 09:19
tv serial new

Είναι οι τηλεοπτικές σειρές που σαρώνουν σε τηλεθεαση τα τελευταία δύο χρόνια. Εχουν πιστό κοινό το οποίο είναι «μπετόν αρμέ» σε τηλεθέαση. Ακόμα και οι αγώνες του Μουντιάλ δεν κατάφεραν να τις μετακινήσουν από τις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Οπως είναι φυσικό, όταν έχεις την κότα με τα χρυσά αυγά δεν την αφήνειες να φύγει. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Mega που φιλοξενούν τις δύο σειρές και ήδη βρισκονται σε διεργασίες για να υπογράψουν για τρίτο κύκλο επεισοδίων.

Ειδικά για τον Σασμο τα σενάρια είναι δύο. Το ένα θέλει να συνεχίζεται η ίδια ιστορία με νέες προσθήκες ηθοποιών, και το δεύτερο θέλει τη δημιουργία μιας σειράς spin-off, όπου δύο τρεις ήρωες θα παραμe;iνουν οι ίδιοι και θα διαδραματίζεται μια νέα ιστορία στην οποία θα μετέχουν.

Οσο για τη Γη της Ελιας, τι κι αν το MEGA έχει κάνει τον δημιουργό της Ανδρέα Γεωργίου να τρέχει και να μην φτάνει με τις συνεχείς αλλαγές στον εβδομαδιαίο αριθμό επεισοδίων και τη διάρκειά τους.. Εκείνος βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει με το Μεγάλο Κανάλι και για τρίτη σεζόν μετά τις επιτυχημένες πρώτες δυο.

Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν τον Γενάρη αλλά φαίνεται πως τουλάχιστον προφορικά έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές.

Διαβάστε επίσης

Οι τίτλοι των Πρωτοσέλιδων των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

ΝΔ: Οικονόμου στη θέση του Οικονόμου – Αίνιγμα με τον προεκλογικό εκπρόσωπο του κόμματος

OPEN: Αυτό είναι το φαβορί για τη θέση της Πόπης Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:36