search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Φρικτό δυστύχημα στις ΗΠΑ: Κινητήρας «κατάπιε» εργαζόμενο αεροπορικής εταιρείας

02.01.2023 20:33
aeroplano-1536×618

Εργαζόμενος αεροπορικής εταιρείας, έχασε τη ζωή του όταν τον «κατάπιε», όπως χαρακτηριστικά γνωστοποιήθηκε, ο κινητήρας αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Μοντγκόμερι στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών ανέφερε, σε ανακοίνωσή της, ότι το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα καθώς ένα Embraer 170 της American Airlines ήταν σταθμευμένο σε πύλη με τουλάχιστον τον έναν κινητήρα αναμμένο.

«Μία πρώτη έκθεση αναμένεται σε δύο με τρεις εβδομάδες», συμπληρώθηκε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και το θύμα ήταν μέλος του προσωπικού της Piedmont Airlines, θυγατρικής του ομίλου American Airlines. Μέχρι στιγμής, παραμένουν αδιευκρίνιστες οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του, όπως γράφει ο Guardian.

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την τραγική απώλεια ενός μέλους της ομάδας της AA/Piedmont Airlines. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής» είπε ο Wade A Davis, εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου, σε δήλωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Τσελίκ: Ανοιχτό παράθυρο για πρόωρες εκλογές στην Τουρκία

Μπιλ Κόσμπι: Νέα καταγγελία κατά του ηθοποιού – «Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε»

ΗΠΑ: Άστεγη γυναίκα έσπρωξε τρίχρονο κοριτσάκι στις ράγες στο Πόρτλαντ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24