search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 13:35
MENU CLOSE

Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη του συνάντηση μετά από μήνες με τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Η αλλαγή στην εμφάνισή του

09.01.2023 21:54
daskalakis098-new

Τετ α τετ με την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε για πρώτη φορά μετά από μήνες ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η συνάντηση έγινε το πρωί της Δευτέρας, στα δικαστήρια, όπου ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος θα είναι ο πρώτος μάρτυρας της δίκης, που θα συνεχιστεί την Τετάρτη, 11/1, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου τον κοιτούσε επίμονα, καθώς εκείνος στεκόταν πιο μακριά, δίπλα στον δικηγόρο του.

Αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2022 , συγκεκριμένα στις 30/12/22, ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με το  pelop.gr, ο λόγος που καθυστέρησε να υποβάλλει την αίτηση ήταν οικονομικός, οπότε μόλις κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται προχώρησε στην κατάθεση της αίτησης για τη λύση του γάμου του με τη Ρούλα Πισπίρίγκου.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης:

Προ των πυλών η πρώτη κακοκαιρία του 2023-Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας (Video)

Φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξέρουν ότι δεν είμαι βιαστής, ήθελαν να με βγάλουν από το θέατρο – Από την καρδιά του κόσμου δεν μπορούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 13:35