search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Γεροβασίλη για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Είναι ένας ιδιώτης χωρίς καν ελληνική ιθαγένεια (Video)

11.01.2023 10:54
Όλγα Γεροβασίλη: Η ΝΔ έχει αλλεργία στη δημόσια Υγεία - Media

Την απορία της για την κουβέντα που έχει ανοίξει από το βράδυ της Τρίτης (10/1) σχετικά με το τελετουργικό της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται όλη αυτή η κουβέντα. Η ιστορία έχει καταγραφεί. Το ζήτημα της βασιλείας έχει λήξει το 1974 οριστικά, καθώς και το πολιτειακό ζήτημα. Η βασιλεία στην χώρα συνδέθηκε με μελανά σημεία της ιστορίας», δήλωσε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι ένας ιδιώτης που του έχει αφαιρεθεί και η ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πέθανε. Θα γίνει μια κηδεία και η οικογένεια θα ρυθμίσει όσα πρέπει να ρυθμίσει», πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση από τις αποφάσεις που θα πάρει θα κριθεί. Σήμερα έχουμε πάρα πολλά άλλα φλέγοντα θέματα να συζητήσουμε», κατέληξε η Όλγα Γεροβασίλη.

Υπενθυμίζεται ότι τελικά, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο έκπτωτος βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ θα κηδευτεί ως ιδιώτης και όχι με τιμές αρχηγού κράτους ή δημοσία δαπάνη.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Πέτσας: Η φιλοβασιλική ανάρτηση για τον Γλύξμπουργκ και το «κράξιμο» στο Twitter

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Δικαιοσύνη πρέπει να διευκολύνει το έργο της ΑΔΑΕ (Video)

Μητσοτάκης για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Θα τον κρίνει η Ιστορία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:29