search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:13
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

12.01.2023 20:06
roula_pispirigkou_new

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη, κρίθηκε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα. 

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.

Πλέον, εκδόθηκε δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα και για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της, που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της σήμερα, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Διαβάστε επίσης:

Μαρούσι: Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται η 17χρονη που δολοφόνησε την 23χρονη

Βούλα: Καρέ- καρέ η παράσυρση της 15χρονης από αυτοκίνητο που παραβίασε το κόκκινο -Βίντεο ντοκουμέντο

Σοκ στο Ναύπλιο: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στη μέση του δρόμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34