search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 15:34
MENU CLOSE

Θανάσης Μπούρας: Θύμα «fake ανάρτησης» ο βουλευτής της ΝΔ – Μαζεύτηκαν 2.000 άνθρωποι για να του ευχηθούν

19.01.2023 16:07
bouras_new

Θύμα fake news έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Μπούρας, καθώς λόγω της ονομαστικής του εορτής, έκανε κάλεσμα σε ξενοδοχείο προκειμένου να του ευχηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες, στο διαδίκτυο εμφανιζόταν μία φωτογραφία – πρόσκληση του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή στο ξενοδοχείο «Ελευσίνα».

Στην πρόσκληση μάλιστα αναφερόταν ότι θα υπήρχε και κέρασμα… γουρουνοπούλας, την οποία οι καλεσμένοι θα μπορούσαν να απολαύσουν έναντι 11 ευρώ το άτομο.

Βέβαια, η πραγματική πρόσκληση του κ. Μπούρα ήταν η εξής:

«Εξεπλάγην όταν ήρθαν να μου ευχηθούν χθες πάνω από 2.000 άτομα στην Ελευσίνα, χωρίς να έχουν την απολαβή» παραδέχθηκε ο κ. Μπούρας, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου είναι πρόεδρος.

Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε και στην τεχνολογία, όπου μπορεί να γίνει «επικίνδυνη όταν παραποιεί τα γεγονότα. Οποιοσδήποτε κακόβουλος προσθέτει μια γραμμή». Μάλιστα, χαρακτήρισε κακοήθεια την αναφορά της γουρουνοπούλας.

Πάντως ο ίδιος δεν έχασε το χιούμορ του, εξηγώντας γιατί δεν θα μπορούσε να ισχύει το συγκεκριμένο κέρασμα, εξηγώντας ότι «στην περιοχή κυριαρχεί η προβατίνα».

Διαβάστε επίσης:

ΜέΡΑ25: Να παραιτηθεί η Μιχαηλίδου μετά τη στοχοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό – Τραγικό και τεράστιο ατόπημα

Υποκλοπές: Απορρίφθηκε το αίτημα Ράμμου για ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ με καταγγελίες για μεθοδεύσεις

Νίκος Φίλης: Τα προεκλογικά fake news της Κεραμέως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 15:32