search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:42
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: «Με δένει, με χτυπάει κάθε μέρα» – Η συγκλονιστική καταγγελία 49χρονου για δομή φροντίδας ΑΜΕΑ

23.01.2023 22:36
Κάθειρξη οκτώ ετών στον πατέρα που κακοποιούσε το παιδί του - Media

Σε άθλιες συνθήκες φαίνεται ότι ζούσε ένας 49χρονος άνδρας με αναπηρία σε δομή φροντίδας Ατόμων με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο αδελφός του, κατά την επίσκεψη του στη συγκεκριμένη δομή διαπίστωσε πως ζούσε σε άθλιες συνθήκες, ενώ έμενε νηστικός, καθώς δεν του έδιναν φαγητό.

Στη δεύτερη αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε ο αδελφός του 49χρονου ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό, διαπίστωσε πως κινδύνευε η ζωή του αδελφού του. Τότε κατήγγειλε τον φροντιστή του αδελφού του για σωματική κακοποίηση. «Έκλαιγε. Γιώργο με δένουν, Γιώργο με χτυπάει κάθε μέρα. Δεν μπορώ άλλο, θα πεθάνω» είπε ο αδερφός του μιλώντας στην ΕΡΤ.

Υπεύθυνος της δομής ήταν ιερέας ο οποίος φαίνεται να είχε κερδίσει την εκτίμηση της οικογένειας του 49χρονου. Η υπόθεση πλέον παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Πλέον ο 49χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι προανακριτικά υποστήριξαν ότι ο χώρος δεν ήταν δομή φιλοξενίας.

Υπενθυμίζεται πως δύο άνδρες ηλικίας 56 και 44 ετών συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατηγορούμενοι για έκθεση και σωματική βλάβη σε βάρος του 49χρονου άνδρα.

Διαβάστε επίσης:

Δημητρακόπουλος για Μανταλένα Καϊλή: Το ELONTech ουδέποτε χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ

Ψευτογιατρός: «Είπαν ότι το παιδί θα γίνει καλά με πεπτίδια»- Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας θύματος (Video)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 26χρονη μέσα σε διαμέρισμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:41