search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Απόρρητα έγγραφα βρέθηκαν και στο σπίτι του Μάικ Πενς

24.01.2023 20:55
Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Μέλος του προσωπικού του Μάικ Πενς διεγνώσθη με κορωνοϊό - Media

Έγγραφα, χαρακτηρισμένα ως διαβαθμισμένα εντοπίστηκαν στο σπίτι του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς στην Ιντιάνα την περασμένη εβδομάδα και αυτός παρέδωσε αυτά τα αρχεία αυτά στο FBI, δήλωσε ο εκπρόσωπός του σε επιστολές που περιήλθαν σε γνώση του Reuters.

Οι εκπρόσωποι του Πενς έστειλαν επιστολή στα Εθνικά Αρχεία ενημερώνοντάς τα για τα έγγραφα και σε ξεχωριστή επιστολή πρόσθεσαν ότι το FBI πήγε στο σπίτι του πρώην αντιπροέδρου για να συλλέξει τα έγγραφα.

Στην επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος του Μαικ Πένς και στο Associated Press αναφέρεται πως «φαίνεται να είναι ένας μικρός αριθμός εγγράφων που φέρουν απόρρητες σημάνσεις που κατά λάθος συσκευάστηκαν και μεταφέρθηκαν στο προσωπικό σπίτι του πρώην αντιπροέδρου στο τέλος της τελευταίας κυβέρνησης», ενώ ο Πενς φέρεται να «προσέλαβε εξωτερικό συνήγορο, με πείρα στο χειρισμό απόρρητων εγγράφων, για να εξετάσει αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο σπίτι του αφού δημοσιοποιήθηκε ότι έγγραφα με διαβαθμισμένες σημάνσεις βρέθηκαν στην κατοικία του Προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Γουίλμινγκτον».

Διαβάστε επίσης:

Το «Ρολόι της Αποκάλυψης» δείχνει 90 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα (Videos)

Συναγερμός στη Βρετανία – «Εξαφανίστηκαν» 200 ασυνόδευτα παιδιά από κέντρα φιλοξενίας

Γερμανία: Άλλαξε στάση και δίνει Leopard στην Ουκρανία – «Στροφή» 180 μοιρών και από τις ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39