search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 17:28
MENU CLOSE

«Σπάει» τη σιωπή της η Φαίη Σκορδά: Απαντά δημοσίως για την αποχώρηση του Βασίλη Νομικού (Video)

24.01.2023 14:23
faii-skorda-new (2)

Την οριστική διακοπή της συνεργασίας της με τον Βασίλη Νομικό στην εκπομπή «Πρωινό μας» θέλησε να επιβεβαιώσει η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού με τις δυο πλευρές να λήγουν τη συνεργασία τους σε ένα κλίμα πολύ καλό.

«Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης, ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη, απόφαση, οριστική βέβαια, να μην συνεχίσει. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία, από κοινού αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος. Να πω και δημοσίως ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση».

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Έρχονται οι «Προδότες» – Νέο ριάλιτι με υψηλό χρηματικό έπαθλο

Μάρα Ζαχαρέα: «Ετσι γνώρισα τον Ρουσόπουλο – Το παράκανα σε αυστηρότητα με τον γιό μου» (Video)

«Σκοτωμός» Τζανακόπουλου – Οικονόμου: «Είστε υπερασπιστής του Πλεύρη και προπαγανδιστής της ΝΔ» – «Σας πονάει ο ΣΚΑΪ!» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 17:28