search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Prorata: Στις πέντε μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

26.01.2023 21:48
dimoskopisi-new

Μείζον ζήτημα για την δημοκρατία χαρακτήριζουν έξι στους δέκα πολίτες τις υποκλοπές, σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας της εταιρείας Prorata για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Attica TV.

Ένα από τα ερωτήματα στα οποία εστιάζει η έρευνα, είναι ποια θέματα επηρεάζουν περισσότερο την ψήφο των πολιτών, με την οικονομία και ειδικά την ακρίβεια να βρίσκεται στην πρώτη θέση και τη διαφθορά και τα πολιτικά σκάνδαλα να ακολουθούν στη δεύτερη.

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ διατηρεί προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (με ποσοστό 31%, έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ), το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 9%. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 4,5%, ενώ οριακά μπαίνουν στη Βουλή η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25, την ώρα που οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 15,5%.

Δείτε αναλυτικά την έρευνα της Prorata:

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Βενιζέλος: Παράνομες οι παρακολουθήσεις των αρχηγών του στρατεύματος (Video)

Κόντρα Βορίδη – Βούτση: «Λέτε ότι δεν θα είναι ακέραιες οι εκλογές;» – «Εσείς είπατε να μπουν θεσμικά εμπόδια ώστε να μην ξαναέρθει η Αριστερά»

Πρόταση Δυσπιστίας – Γιώργος Παπανδρέου: Η Δημοκρατία απειλείται ξανά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:29