search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:04
MENU CLOSE

Η ακρίβεια που δεν… ακούει Άδωνη, το φρένο Ανδρουλάκη στις αποχωρήσεις και οι νέες συμμαχίες για την Αττική Οδό

30.01.2023 08:17
adonis_georgiadis_new

⁃ Με τον Μητσοτάκη στην Ιαπωνία επί τριήμερο, δόθηκε η δυνατότητα σε υπουργούς και βουλευτές να φτιάξουν τα δίδυμα και την στρατηγική τους μιας και βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο.

Εκείνο που διαπιστώνει κανείς είναι ότι η ακρίβεια είναι το πρώτο μέλημα των πολιτών και το αντιμετωπίζουν καθημερινά με μεγάλη δυσκολία παρά τα πολλά λόγια και τους θριάμβους Άδωνη για έλεγχο τιμών και μειώσεις.

⁃ Οι υποκλοπές σαφώς και επηρεάζουν ένα τμήμα των ψηφοφόρων αφού τώρα και με τη βούλα της Βουλής αποσαφηνίστηκε ότι πράγματι έγιναν τηλεφωνικές υποκλοπές σε υπουργούς και ανώτερα τέσσερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

⁃ Η άμυνα του Μητσοτάκη, ότι «το θέμα τώρα είναι στην δικαιοσύνη», καλά ακούγεται, αλλά ο Ανδρουλάκης εδώ και έξι μήνες έχει πάει στην δικαιοσύνη και δεν βλέπω φως. Στα ίδια είμαστε.

⁃ Μιας και είπαμε Ανδρουλάκη, να πούμε ότι έχουν ενδιαφέρον οι λίστες με τις υποψηφιότητες που ανακοίνωσε. Νέα πρόσωπα, επιστήμονες, αλλά τα ζόρια, ζόρια, αφού φεύγουν διάφοροι υποψήφιοι στρίβοντας προς τα… αριστερά.

⁃ Τα γκάλοπ δεν ευνοούν το ΚΙΝΑΛ κι αν δεν βάλει πλάτη ο Ανδρουλάκης και τα στελέχη, μετά τις δεύτερες εκλογές – αν γίνουν – δεν θα έχουμε θέμα με αρχηγό, αλλά με την ύπαρξη του κόμματος.

⁃ Να δώσουμε και μια τζούρα τώρα περί των επιχειρηματικών και να σας πούμε ότι στο φουλ πάνε οι διαδικασίες για την πώληση της κατασκευαστικής Άκτωρ – του Ομίλου Ελλάκτωρ – σε κύπριο μεγάλο επιχειρηματία. Αν το deal κλείσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, θα έχουμε αναδιάταξη των συμμαχιών για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό της Αττικής Οδού.

⁃ Βέβαια, το αρχικό ενδιαφέρον που είχαν στον Όμιλο για την Αττική Οδό δεν είναι το ίδιο. δεν είναι ο ίδιος. Μα καθόλου θα έλεγα, ανεξάρτητα αν βρεθούν σε νέο σχήμα για τον διαγωνισμό (o οποίος θα ολοκληρωθεί Σεπτέμβρη και αν…).

Διαβάστε επίσης:

Οι «καφενόβιοι» της Βουλής και η αγανάκτηση του Νικήτα Κακλαμάνη

Τα ερωτήματα Τσίπρα και οι απαντήσεις στον Μητσοτάκη… μετά Βαΐων και κλάδων

Η κατάθεση πρότασης μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι είχαν κοριό της ΕΥΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:04