search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:08
MENU CLOSE

Μega: Επιστρέφει… φρεσκαρισμένη η «Ντόλτσε Βίτα» (Photos)

01.02.2023 09:53
dolve vita new

Από τις επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης με αντοχή στο χρόνο – για τούτο και διαχρονική – η αισθηματική κωμωδία «Ντόλτσε βίτα» με θέμα τον αντισυμβατικό έρωτα μιας κοτσονάτης χήρας με έναν κατά πολύ νεώτερο άνδρα, ξαναβρίσκει θέση στο πρόγραμμα του Mega από το επόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17.00 με νέα αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Ατόφιες και αναλλοίωτες ωστόσο παραμένουν οι ατάκες, οι καταστάσεις και οι ερμηνείες πλήθους ηθοποιών κάποιοι από τους οποίους συστήθηκαν στο ευρύ κοινό μέσα από τα 30 επεισόδια της σειράς, πραγματοποιώντας τηλεοπτικό ντεμπούτο κάποιοι από εκείνους.

Η κωμική σειρά η οποία  δημιουργήθηκε  από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου, έκανε πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 1995 και αφηγείται τον  «απαγορευμένο» έρωτα της Χριστίνας Μαρκάτου και του Αντώνη Καλούδη, 28 χρόνια μετά, είναι σαν να γράφτηκε σήμερα.  

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Ευθυμιάδης (πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση) , Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη (πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση με πρωταγωνιστικό ρόλο), Παύλος Ορκόπουλος, Κατερίνα Ζιώγου, Μαρία Φωκά, Γαλήνη Τσεβά, Ισίδωρος Σταμούλης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σε επεισόδια της σειράς επίσης πραγματοποίησαν έκτακτες συμμετοχές οι Καίτη Κωνσταντίνου, Υρώ Μανέ, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ελένη Καστάνη, Στέλιος Μάινας, Σοφία Φιλιππίδου, Πάνος Χατζηκουτσέλης, Παύλος Κοντογιαννίδης, κ.ά.

Τα επεισόδια είχαν σκηνοθετήσει οι Αλέξανδρος Ρήγας, Παναγιώτης Κούτρας, Αντώνης Τέμπος, Αντώνης Αγγελόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Από τον «Pepper» στο ραδιόφωνο της «Athens Voice» ο Γιώργος Μουχταρίδης

MasterChef 2023: Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είναι προ των πυλών- Ποια έκπληξη – εισβολή θα την απογειώσει (Video)

Survivor All Star: Δύο παίκτριες πιάστηκαν με κινητό – Θα αποβληθούν από το παιχνίδι; (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:07