search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 14:19
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Διακοπή κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης

06.02.2023 18:41
kakokairia diodia765- new

Προβλήματα και στην κίνηση των φορτηγών δημιουργεί η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που πλήττει τη χώρα μας.


Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι από τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας και έως νεωτέρας θα τεθεί σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας για οχήματα άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης.
Όπως επισημαίνεται από την Αστυνομία η απόφαση ελήφθη για την ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας και στην Αττική.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης και λαμβάνοντας υπόψη τις επικράτουσες καιρικές συνθήκες σήμερα (06-02-2023) από τις 20:00 και μέχρι νεωτέρας θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης για την ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας και στην Αττική». 

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έρχονται νέες χιονοπτώσεις στην Αττική τις επόμενες ώρες -Πού θα χιονίσει, αναλυτική πρόγνωση (Video)

Ρόδος: 12 χρόνια φυλακή στον πατέρα που βίαζε την ανάπηρη κόρη του – «Με παρέσυρε ο διάβολος»

Σεισμός στην Τουρκία: «Είμαστε ακόμα στην αρχή – Θα έχουμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς» – Οι εκτιμήσεις των σεισμολόγων (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 14:18