search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:44
MENU CLOSE

Survivor All Star: Στην Ελλάδα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ποια ποινή πρότεινε ο Ατζούν σε Δαλάκα και Ασημίνα (Video)

06.02.2023 09:50
kostas_anagnostopoylos-new

Στην Ελλάδα βρίσκεται, πλέον, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τις απαντήσεις που έδωσε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο να προκαλούν αίσθηση.

«Όχι καλέ ήθελα να φύγω, ήμουν κουρασμένος και νύσταζα. Τους είχα αποχαιρετήσει από πριν. Δεν πάτε εσείς στο τσίρκο παιδιά; Εγώ δεν πάω. Δεν μου αρέσουν αυτά με τα ζώα καθόλου… οπότε. Πολλά ξέρω» είπε μεταξύ άλλων.

Όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης του Survivor All Star αποχώρησε ενοχλημένος από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ με ανάρτησή του αποκάλυψε τον λόγο που η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, παρά την αποβολή τους.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί πρότεινε στις δυο παίκτριες την ποινή να μην φάνε για 5 έπαθλα, κάτι που όπως ο ίδιος τονίζει δεν σέχτηκαν οι παίκτες που ρώτησε.

«Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη. Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Από τα χιόνια η σημερινή «καλημέρα» στην εκπομπή της (Video)

Ελένη Καρακάση: Το bullying για τα κιλά σε παιδική ηλικία – Έχω ακούσει και το «χοντρή» και το «βαρέλα»

Νόνη Δούνια: «Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:43