search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:39
MENU CLOSE

Έμμα Τόμσον: Επίθεση στη Λιζ Τρας για την πολιτική της – «Η μεσαία τάξη υπέφερε» (Videos)

10.02.2023 19:07
emma-new

Έχω φίλους που υποχρεώθηκαν να πουλήσουν τα σπίτια τους εξαιτίας της καταστροφικής πολιτικής της Λιζ Τρας και του Κουάσι Κουαρτένγκ, κατήγγειλε η σταρ του Χόλιγουντ, Έμμα Τόμπσον, μιλώντας στον Άντριου Μαρ του LBC.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι γινόταν αυτό», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον μίνι προϋπολογισμό που παρουσίασε η Λιζ Τρας στο κοινοβούλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, που προκάλεσε αναταραχή στις αγορές και συνέβαλε στην αύξηση των επιτοκίων δανεισμού.

Η Έμμα Τόμπσον εξέφρασε την έντονη ανησυχία που τη διακατείχε την περίοδο εκείνη «για την κατάσταση της χώρας και των πολιτών σχετικά με την οικονομία».

Η 63χρονη ηθοποιός, που εκτιμάται ότι έχει περιουσία περίπου 40 εκατομμυρίων λιρών, είπε πως «η μεσαία τάξη υπέφερε» από μια κατάσταση που ήταν «συγκλονιστική».

Η Έμμα Τόμπσον, που έχει μια κατοικία αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών στο Λονδίνο, ένα εξοχικό στη Σκωτία και άλλο ένα στην Βενετία, έχει εκφράσει πολλές φορές πολιτικές απόψεις και μάλιστα υποστήριξε σθεναρά την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Θα πρέπει να ανοίγουμε τα σύνορα και όχι να δημιουργούμε νέα», είχε πει το 2016, χαρακτηρίζοντας «τρέλα» το Brexit.

Το 2007 είχε καταδικάσει «τις καταστροφικές συνέπειες για τους Παλαιστίνιους» εξαιτίας της ισραηλινής πολιτικής και είχε καλέσει τη βρετανική ηγεσία να αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίλυση του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης:

EMA: Στο μικροσκόπιο φάρμακα για γρίπη και κρυολόγημα – Φέρονται να ενοχοποιούνται για εγκεφαλοπάθειες

Κύπρος: Νεκρές φάλαινες ξεβράστηκαν στις ακτές- Ποια η σύνδεση με τους σεισμούς σε Τουρκία – Συρία (Photos/Video)

Σεισμός στην Τουρκία: Παραδοχή Ερντογάν ότι η ανταπόκριση των αρχών δεν ήταν τόσο γρήγορη όσο θα ήθελε η κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:38