search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:58
MENU CLOSE

Φίνος Φιλμ: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου με ένα απολαυστικό βίντεο

12.02.2023 11:06
mia treli oikogeneia_finos film

Με τις καλύτερες γαμήλιες σκηνές από δημοφιλείς ταινίες η Φίνος Φιλμ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου.

«Σε ερωτεύσιμο κλίμα εποχής, μοιραζόμαστε μαζί σας… αξιαγάπητα στιγμιότυπα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη. Γιατί όπως λέει και ένα γνωμικό “Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης”», ανέφερε στο κείμενο με το οποίο συνόδευσε τη σχετική δημοσίευση.

Οι σκηνές προέρχονται από τις ταινίες: «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Το Θύμα», «Τζένη Τζένη», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Το Σωφεράκι», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Μια Ιταλίδα απ’την Κυψέλη», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Εκείνες που δεν πρέπει να Αγαπούν», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Γαμπρός απ’το Λονδίνο» και «Χαρούμενο Ξεκίνημα».

Διαβάστε επίσης:

Συνέδρια για Ραδιόφωνα και Τύπο την άλλη βδομάδα στην Αθήνα

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

Χριστίνα Βίδου: «Αυτό που θα με στοιχειώνει πάντα είναι όταν η κόρη μου με έψαχνε παντού με το βλέμμα της μέσα στο σπίτι» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 11:57