search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:25
MENU CLOSE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Το μωρό ήταν νεκρό – Έκανα την επέμβαση και την ίδια μέρα έπαιξα στο θέατρο» (Video)

16.02.2023 11:10
aleksandra-palaiologoy-new

Για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, όταν κατά το παρελθόν είχε μια παλίδρομη κύηση.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πληροφορήθηκε πως το έμβρυο ήταν νεκρό, ενώ την ίδια μέρα έπρεπε να παίξει σε παράσταση στη Θεσσαλονίκη.

«Είχα παλίνδρομη κύηση. Ήταν νεκρό το παιδί. Έκανα την επέμβαση πρωί και την ίδια ημέρα έπαιξα στο θέατρο. Ήταν οδυνηρό» είπε μεταξύ άλων.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχεια για την περίοδο που οι παπαράτσι την «κυνηγούσαν» κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ αποκαλύπτει και το πραγματικό της επώνυμο.

«Όταν γίνονταν γνωστά θέματα για την προσωπική μου ζωή, ήταν μια εισβολή, με έπιανε πανικός, σιγά σιγά έμαθα να το διαχειρίζομαι. Πίσω από κάθε θάμνο υπήρχε πάντα κάποιος, έβγαινες από το σπίτι και άστραφταν δέκα φλας», είπε και πρόσθεσε: «Το επώνυμο μου είναι Παπαδοπούλου και πήρα της γιαγιάς που είναι το Παλαιολόγου».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου τηλεφώνησε κατά λάθος την ώρα που με απατούσε – Kαταγράφηκε η στιγμή της πράξης στο κινητό» (Video)

Χρήστος Δάντης: Η στιγμή που ο τραγουδιστής πέφτει από την πίστα (Video)

Raquel Welch: Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η θρυλική ντίβα του κινηματογράφου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:25