ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 21:59
MENU CLOSE

Τσικνοπέμπτη: Γλέντια, χοροί και… πολλά σουβλάκια στη Θεσσαλονίκη - Παίρνουν φωτιά τα Λαδάδικα (photo/video)

16.02.2023 17:40

Το γλέντι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την Τσικνοπέμπτη έχει ξεκινήσει.

Στα Λαδάδικα μέχρι στιγμής υπάρχει η μεγαλύτερη κινητικότητα από κόσμο, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια είναι γεμάτα, ενώ στον δρόμο έχει στηθεί χορός με… άπαντες καλεσμένους, ζωντανή μουσική και φυσικά σουβλάκια!

Στη Βασιλέως Ηρακλείου έχει αρχίσει να μαζεύεται σιγά σιγά αρκετός κόσμος, που ως συνήθως τρώει σουβλάκια και πίνει ρετσίνες “στο πόδι”.

Όσο περνάει η ώρα μαζεύεται όλο και περισσότερος κόσμος στα κεντρικότερα σημεία της πόλης για να γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη.

Άλλωστε ευνοούν και οι καιρικές συνθήκες. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός είναι ηλιόλουστος και αίθριος. Η θερμοκρασία το μεσημέρι της Πέμπτης (16.02) κυμαίνεται στους 6 βαθμούς Κελσίου.

Όπως είναι φυσικό αυτή τη στιγμή υπάρχει αυξημένη κίνηση οχημάτων στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, καθώς είναι ώρα αιχμής.

Πηγή: Thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι: Τι κατέθεσε ο πραγματογνώμονας για όσα δεν έγιναν τις κρίσιμες ώρες πριν την τραγωδία

Συνοριοφύλακες: Εισαγγελική έρευνα για τα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης

Κορωνοϊός: 109 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα – Αύξηση στα κρούσματα γρίπης

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 21:55
Exit mobile version