search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:10
MENU CLOSE

Συνοριοφύλακες: Εισαγγελική έρευνα για τα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης

16.02.2023 16:29
filakes_new

Προκαταρκτική έρευνα για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών αναφορικά με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες, διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Όπως έγινε γνωστό, την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφάλειας Βορείου Ελλάδος, ενώ τα διερευνώμενα αδικήματα κινούνται προς κάθε κατεύθυνση.

Εκτός από την ποινική έρευνα διεξάγεται και διοικητική έρευνα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Είχε προηγηθεί στις αρχές της εβδομάδας δημοσίευμα της ιστοσελίδας evros-news που ανέφερε ότι από τους 250 νέους συνοριοφύλακες οι οποίοι έχουν προσληφθεί για την ενίσχυση των δυνάμεων στον Έβρο, δεκάδες έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης προκειμένου να εξασφαλίσουν τα πέντε προβλεπόμενα μόρια ώστε να τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, υπηρετώντας στα υπαγόμενα σε αυτή Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, Τυχερού και Σουφλίου.

Διαβάστε επίσης:

Στράτης Στρατήγης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και δικηγόρος σε ηλικία 90 ετών

Βοιωτία: Χειροπέδες σε τρεις μαθητές Λυκείου για τον βιασμό της 13χρονης

Άλκης Καμπανός: «Κρατούσαν αντικείμενα που κάνουν ζημιά – Γινόταν πανικός μέσα στο στενό», είπε αυτόπτης μάρτυρας (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01