search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:07
MENU CLOSE

Βοιωτία: Χειροπέδες σε τρεις μαθητές Λυκείου για τον βιασμό της 13χρονης

16.02.2023 14:27
anhliko_koritsi

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας που δεν έχει συμπληρώσει καν τα 13 της χρόνια, στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το κορίτσι φέρεται να βιάστηκε από τρεις επίσης ανήλικους μαθητές Λυκείου, 16, 16 και 17 ετών, αφού πρώτα το παρέσυραν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Το κορίτσι φέρεται να γνώριζε τον έναν από τους τρεις ανήλικους που με πρόφαση ότι ήθελε να της πει κάτι, την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν η μικρή διαπίστωσε ότι δεν ήταν μόνος του θέλησε να φύγει και τότε ένας εκ των τριών την έπιασε από το λαιμό και με τη χρήση βίας την οδήγησαν τελικά στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένου σπιτιού όπου τη βίασαν διαδοχικά και οι τρεις!

Η 13χρονη αποκάλυψε στη συνέχεια στους γονείς της, τι της είχε συμβεί και ο πατέρας της προχώρησε σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνουν τον βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις νεαροί είναι όλοι τους μαθητές Λυκείου, από κοντινές περιοχές και οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Καταγγελίες γειτόνων και συνθήματα έξω από το γραφείο του γιατρού (Video)

Κούγιας: Ο Δασκαλάκης είχε χειροδικήσει σε βάρος της Πισπιρίγκου – Τον είπα «κλαρινογαμπρό» αστειευόμενος (video)

Άλκης Καμπανός: «Ακούσαμε φωνές, βρισιές, βογκητά – Καταλάβαμε ότι ήταν οπαδικό» – Η αντίφαση στην κατάθεση του μαρτυρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:06