search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:55
MENU CLOSE

Βοιωτία: 13χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν τρεις άγνωστοι

15.02.2023 09:19
viasmos new

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία 13χρονης μαθήτριας από τη Βοιωτία που φέρεται να βιάστηκε από τρεις άγνωστους άνδρες.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το tvstar.gr, το ανήλικο κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του για τον βιασμό και τα όσα έζησε στα χέρια των φερόμενων δραστών και ακολούθως η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό των τριών φερόμενων δραστών οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή με επιβατικό όχημα μαύρου χρώματος.

Το κορίτσι δεν γνώριζε κανέναν από τους τρεις νεαρούς που την πλησίασαν.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φερόμενοι ως δράστες έχουν εντοπιστεί και αποτελεί ζήτημα χρόνου η σύλληψη και προσαγωγή τους.

Διαβάστε επίσης

Νεκτάριος Σαντορινιός: Σήμερα στη Ρόδο η κηδεία του βουλευτή

Τρίκαλα: 26χρονη κατήγγειλε άγρια κακοποίηση από τον σύζυγό της – H μητέρα της είχε δολοφονηθεί από τον πατέρα της (Video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:53