search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:03
MENU CLOSE

Τρίκαλα: 26χρονη κατήγγειλε άγρια κακοποίηση από τον σύζυγό της – H μητέρα της είχε δολοφονηθεί από τον πατέρα της (Video)

15.02.2023 08:39
Κρήτη: Στο «κόκκινο» η ενδοοικογενειακή κακοποίηση μέσα στην καραντίνα - Media

Μία ακόμα τραγική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, που μοιάζει να έχει βγεί απο αρχαία τραγωδία, συνεβη στα Τρίκαλα. Μία 26χρονη κατήγγειλε άγρια κακοποίηση από τον σύζυγό της. Η ίδια νεαρή γυναίκα είχε δει τη μητέρα της να δολοφονείται με 60 μαχαιριές από τον πατέρα της το 2018.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε προχωρήσει σε απειλές και αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς.

«Όταν βιώνεις μία κακοποίηση στο σπίτι, πολλές φορές την αποδέχεσαι στην ίδια σου τη ζωή. Υπάρχουν κορίτσια, πολύ γενναία κορίτσια, που λένε όχι. “Δεν άντεξα όταν είδα τη μητέρα μου στο δωμάτιο μέσα στη λίμνη αίματος” μου είπε η ίδια.

Αυτό το κορίτσι μεγαλώνει το αδερφάκι της μαζί με τον γιο της, που είδαν δολοφονημένη τη γιαγιά και μητέρα τους. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να ξεχάσουν και να αποδεχτούν ότι η ζωή είναι όμορφη και συνεχίζεται. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να σπάσει η ίδια τον κύκλο της κακοποίησης» είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», του Mega, η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της 26χρονης.

Το μεσημέρι της Τρίτης η υπόθεση εκδικάστηκε στα Τρίκαλα. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 26χρονης είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της διάπραξης ενδοοικογενειακής βίας, ενώ του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της άμεσης απομάκρυνσης από την οικία τους και να μην πλησιάζει την καταγγέλλουσα στα 100 μέτρα.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Σήμερα η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από τον Αλέξη Κούγια

Σε 24ωρη απεργία σήμερα οι εκπαιδευτικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04