search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:50
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών – Εντοπίστηκε ύποπτο όχημα

22.02.2023 17:20
nea-ionia-new

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών μετά τους πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, από τους οποίους τραυματίστηκε θανάσιμα 39χρονος Αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκε όχημα που μάλλον σχετίζεται με την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, «φύλλο και φτερό» κάνουν τις τελευταίες ώρες στα εγκληματολογικά της αστυνομίας το ύποπτο τζιπ το οποίο βρέθηκε στην περιοχή του Γκύζη και πιθανόν να είναι το όχημα διαφυγής των δραστών μετά τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τζιπ είναι μάρκας μερσεντές και είναι κλεμμένο, ενώ αναζητείται dna και αποτυπώματα που πιθανόν θα οδηγήσουν στους δράστες.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των δραστών, λίγα μέτρα από την καφετέρια, και ενώ διαφεύγουν μετά το αιματηρό περιστατικό.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι ο πατέρας του 16χρονου που μαχαίρωσαν στα Πατήσια

Την ίδια στιγμή, μία αποκάλυψη έφερε στο «φως» η εκπομπή «Live News» για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε καφετερία στη Νέα Ιωνία, που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 39χρονος υδραυλικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, είναι ο πατέρας του 16χρονου, τον οποίο μαχαίρωσαν τέσσερα άτομα στα Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 16χρονος είχε βγει βόλτα με έναν φίλο του.

Τα τέσσερα άτομα τους εγκλώβισαν και απαίτησαν από τον 16χρονο να δώσει το κινητό του. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, οι δράστες τον μαχαίρωσαν σε στήθος, μηρό και πλάτη.

Το παιδί ζήτησε βοήθεια από τους περαστικούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου χειρουργήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αστυνομία ερευνά αν τα δύο περιστατικά συνδέονται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. 

Κοντά στη σύλληψη των δραστών η ΕΛΑΣ

Την άκρη του νήματος σχετικά με τους εμπλεκόμενους στο θανατηφόρο συμβάν με πυροβόλο όπλο που σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.

Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν έξι κάλυκες

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, η ΕΛΑΣ φέρεται να είναι πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών.

Το ύποπτο τζιπ, σε συνδυασμό με τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους, κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

Το θύμα πήγε απλά να δει ποδόσφαιρο

Την ίδια στιγμή, σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι το θύμα της αιματηρής επίθεσης φέρεται να αποτελεί «παράπλευρη» απώλεια και δεν αποτελούσε στόχο της ομάδας των Αλβανών.

Ο 39χρονος φαίνεται ότι βρέθηκε στο μαγαζί για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, ο άνδρας που πυροβολήθηκε ήταν ζωντανός πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής, ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος στο πάτωμα της καφετέριας, μία κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια, με τον άνδρα να απαντά ότι είναι καλά.

Το θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Διαβάστε επίσης:

Στην Αθήνα ο Μπαράκ Ομπάμα τον Ιούνιο – Θα συμμετάσχει στο SNF Nostos Conference

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στη Φωκίδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παράταση της προσωρινής κράτησής της η εισαγγελική πρόταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06