search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:37
MENU CLOSE

Μπρους Γουίλις: H μητέρα του φοβάται πως πλέον δεν την αναγνωρίζει

25.02.2023 18:37
Bruce Willis_new

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη Πέμπτη, η οικογένεια του Μπρους Γουίλις αποκάλυψε ότι η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί τον τελευταίο χρόνο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω αφασίας -μιας διαταραχής που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας- αντιμετώπιζε μια σειρά από συμπτώματα που σχετίζονται με τη μετωποκροταφική άνοια.

Ο Ουίλφριντ Γκλιμ, ξάδερφος της μητέρας του ηθοποιού, δήλωσε πρόσφατα στη γερμανική Bild πως η συμπεριφορά του έχει γίνει όλο και πιο αργή και δεν είναι πλέον σε θέση να κάνει μια φυσιολογική συζήτηση. Η μητέρα του, Μαρλίν, δεν είναι σίγουρη αν την αναγνωρίζει ακόμα, γεγονός που της προκαλεί τεράστια στενοχώρια και ανησυχία. 

Αυτά είναι συνηθισμένα συμπτώματα της νόσου, η οποία επηρεάζει τους μετωπιαίους και κροταφικούς λοβούς του εγκεφάλου, προκαλώντας μια σειρά από προβλήματα συμπεριφοράς και γλώσσας.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φόνσου: «Όσο ζω, ΚΚΕ θα ψηφίζω» (Video)

Μιχάλης Σαράντης: «Το βραβείο Χορν το χάρηκε η μαμά μου – Πήρε λίγες ημέρες ζωής ακόμη» (Videos)

Παρθένα Χοροζίδου: «Κάθισα σε ένα τραπέζι με τον Γιάννη Μπέζο και είπα “Παναγία μου, τι γενναιοδωρία είναι αυτή;”»(Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:36