search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:05
MENU CLOSE

ΝΔ κατά Πολάκη: Στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές δικαστές και δημοσιογράφους – Η ανάρτηση του βουλευτή στο Facebook

26.02.2023 14:16
polakis765- new

Να θέσει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί ο Παύλος Πολάκης, με την απαράδεκτη ανάρτησή του λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο «Πρώτο Θέμα».

Υπονομεύοντας τις θέσεις του προέδρου του κόμματός του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε πυρ κατά δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζιτών. Συγκεκριμένα ο βουλευτής Χανίων στην αναρτησή του καταφέρεται κατά 13 δικαστών, τραπεζιτών, 15 δημοσιογράφων και του επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αναφέρει πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά». 

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τον καταγγέλλει ότι «στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές δημοσιογράφους, και δικαστές».

Ειδικότερα το γραφείο Τύπου της ΝΔ σημειώνει: «Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν. Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Facebook, ζητά να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η μία από τις τέσσερις συστημικές Τράπεζες, απαιτεί την απόλυση του Γιώργου Πιτσιλή από την ΑΑΔΕ και κάνει λόγο για: «Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60, δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις».

Οι 15 δημοσιογράφοι των οποίων τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης είναι οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Καμπουράκης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Αυτιάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Στραβελάκης, Τάκης Χατζής, Θανάσης Μαυρίδης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργος Παπαδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Κώστας Παπαχλιμίντζος. 

Επιπλέον, ο Παύλος Πολάκης κατονομάζει και τους 13 δικαστικούς του Ειδικού Δικαστηρίου που καταδίκασαν τον Νίκο Παππά σε φυλάκιση δύο ετών για απιστία για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

Οι δικαστικοί που κατονομάζονται από τον Παύλο Πολάκη είναι οι: Ανθή Γκάμαρη, Μυρσίνη Παπαχίου, Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα, Δήμητρα Ζώη, Ελ. Κατσούλη, Μαρουλιώ Απέργη, Γ. Κατσιμαγκλή, Σπ. Χρυσικοπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος, Μ. Σωτηροπούλου, Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Στ. Κτιστάκη και Κασσιανή Μαρίνου. 

«Κατάργηση πτωχευτικού Μητσοτάκη, νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες, με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ.

Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!», καταλήγει στην ανάρτησή του. 

Διαβάστε επίσης:

Πιερρακάκης για εκλογές: Στις 9 αναμένονται αποτελέσματα στο 80% των εκλογικών τμημάτων

Oδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ θα έχει διψήφιο ποσοστό έκπληξη»

Καϊλή: Έρευνα και για πιθανές ατασθαλίες με τους μισθούς των συνεργατών της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:02