search
ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 11:08
MENU CLOSE

Politico: «Εχθρός του κράτους» ο Χρήστος Ράμμος

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2271
02/03/2023
04.03.2023 06:00
rammos-new

Μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση / ρεπορτάζ για τον ρόλο της ΑΔΑΕ στην αποκάλυψη της υπόθεσης των παρακολουθήσεων στην Ελλάδα, με έμφαση στο πρόσωπο του προέδρου της Χρήστου Ράμμου, κάνει το «Politico».

Από το δημοσίευμα με τίτλο «Εχθρός του κράτους ο ερευνητής που αντιμετωπίζει το σκάνδαλο της κατασκοπείας», το οποίο λέει πολλά, κρατάμε ένα σχόλιο του Ράμμου: «Με παρουσιάζουν ως εργαλείο της αντιπολίτευσης στη χειρότερη περίπτωση ή ως έναν περίεργο Δον Κιχώτη, έναν εμμονικό άνθρωπο που θέλει να γίνει ο σωτήρας της δημοκρατίας. (…) Απλώς κάνω το καθήκον μου. Και αυτό θεωρείται εξαιρετικό στις μέρες μας».

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια, ιδίως υπό το βάρος της τραγωδίας στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης:

Η στοιχειωμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές; Ποιες εκλογές;

Όχι άλλη συγκάλυψη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 11:08